ZET JE POLIO KLJUČALOM VODOM PO LICU! Posvađali se oko lečenja kućnog ljubimca, pa joj sasuo prokuvanu vodu iz čajnika (FOTO)
Foto: Printskrin/Facebook

gde su pege?

ZET JE POLIO KLJUČALOM VODOM PO LICU! Posvađali se oko lečenja kućnog ljubimca, pa joj sasuo prokuvanu vodu iz čajnika (FOTO)

Planeta -

Šarlot Foster, 29, zadobila je opekotine prvog i drugog stepena nakon što ju je sestrin verenik, Ben Kvin (28), napao.

Nesreća se dogodila kada su se posvađao oko toga kako da se brinu o glodaru kućnom ljubimcu. Ona se poverila Benu, takodje vlasniku pacova kao kućnog ljubimca, zbog odlaska kod veterinara gde je vodila svog ljubimca pacova Rubi.

Šarlot Foster, pacov
foto: Printskrin/Facebook

Ben se naljutio kada je čuo kakvu terapiju je dobio i usledila je svađa putem poruka. Uznemirena grubom razmenom, Šarlot je kasnije tog dana otišla u njegovu kuću da traži izvinjenje. Ali njihov razgovor licem u lice postao je još grublji i završio tako što je Šarlot polio prokuvanom vodom iz čajnika, piše britanski Metro.

„Sve se dogodilo tako brzo. Još osećam to pečenjr na glavi, ušima i vratu dok je Ben nadvio čajnik iznad mene.

Šarlot Foster
foto: Printscreen

Nastavio je da sipa vodu dok sam vrištala da prestane. Nikada nisam osetila takav bol, priča Šarlot.

Ona je uspela da pobegne sa lica mesta i hitno je prebačena u bolnicu Kamberlend u Kambriji. Lečena je od teških opekotina po glavi, vratu i ramenima

„Gledala sam kako mi pege bukvalno nestaju sa licam dok mi se koža topila“, priča ona.

Zbogove nesreće nije mogla da vidi na levo oko 38 sati, a imala je i„bolne“ plikove na grudima, uhu i levoj strani lica.

Šarlot Foster
foto: Printscreen

„Bila sam užasnuta kada sam se pogledala u ogledalo, jer su mi pege počele da menjaju boju. U toku prvog meseca su se iz smeđe pretvorile u crne i otpale“, rekla je ona.

Uz nju je bio njen partner, Sem koji joj je čistio lice dok je ona plakala.

Ben je uhapšen kasnije tog dana i pušten uz kauciju. On se izjasnio krivim za nanošenje teških telesnih povreda i izrečena mu je kazna od 21 mesec zatvora, kao i petogodišnja zabrana prilaska.

Uprkos Benovoj zatvorskoj kazni, Šarlot kaže da to „nikada neće biti dovoljno za mentalni i fizički bol“ koji je preživela.

"Moja koža na licwu, vrata, grudi, ramena i ušiju su još uvek oštećeni i to je čsvakodnevni podsetnik na ovu bolesnu osobu. Kosa mi se lepila za uho koje je bilo u mehurićima i lice mi je bilo potpuno naduvano. Moj sin bi rekao da i dalje izgledam prelepo, ali sam video da se plaši mojih povreda", kaže Šarlot.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track