RUSKI VOZ ISKOČIO IZ ŠINA: Vagoni u plamenu, pre incidenta PRUGA DIGNUTA U VAZDUH, teretnjak od 60 vagona prevozio je naftu! VIDEO
Foto: Printscreen Twitter

nesreća

RUSKI VOZ ISKOČIO IZ ŠINA: Vagoni u plamenu, pre incidenta PRUGA DIGNUTA U VAZDUH, teretnjak od 60 vagona prevozio je naftu! VIDEO

Planeta -

U Brjanskoj oblasti u Rusiji, usled eksplozije na železničkoj pruzi, voz sa naftnim derivatima je iskočio iz šina.

Voz se sastoji od 60 vagona natovarenih naftnim derivatima i građevinskim materijalom.

Prema preliminarnim podacima, neposredno pre iskakanja voza iz šina, pruga je dignuta u vazduh. Na licu mesta je izbio požar i stigla je Hitna pomoć.

Kako se može videti na snimku 7-8 vagona i lokomotiva izvrnuti su i leže izvrnuti.

Guverner regiona Aleksandar Bogomaz na svom Telegram kanalu pojasnio je da se to dogodilo zbog .

Pema preliminarnim podacima, na 136. kilometru pruge Brjansk-Uneča, koja se nalazi u okrugu Uneča, eksplodirala je neidentifikovana eksplozivna naprava. Usled incidenta, lokomotiva teretnog voza koji je prevozio naftne derivate iskočila je iz šina.

U eksploziji nije bilo povređenih. Hitna pomoć je trenutno na licu mesta. Na deonici puta na kojoj je došlo do eksplozije saobraćaj je obustavljen.

Telegram kanal prenosi da su lokalni stanovnici čuli jaku eksploziju.

Inače, ranije su u brjanskom selu Suzemka četiri osobe poginule u granatiranju od strane Oružanih snaga Ukrajine, javio je Maš. Prema njegovim rečima, svi poginuli su slavili rođendane u kući pogođenoj granatom.

Kako prenosi Dejli mejl, ​ruski teretni voz je navodno pogodila eksplozivna naprava. Voz, koji je prevozio ruske tenkove i navodno je danas napadnut.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track