KUPILA KUĆU I OTKRILA ŽIVI UŽAS U ZIDOVIMA: Prislonila sam ruku i osetila da izbija toplina VIŠE NE SME DA UGASI SVETLO (VIDEO)
Foto: Shutterstock, Ilustracija

kakav šok

KUPILA KUĆU I OTKRILA ŽIVI UŽAS U ZIDOVIMA: Prislonila sam ruku i osetila da izbija toplina VIŠE NE SME DA UGASI SVETLO (VIDEO)

Planeta -

Žena iz Sentenijala u Koloradu bila je šokirana kad je shvatila da je njena nova kuća sa četiri spavaće sobe i dva kupatila ogromno leglo zmija!

Za manje od dve nedelje Amber Hol (42) je pronašla 10 zmija koje žive u zidovima garaže. Hol je rekla za loklani portal Denver7 da je otkrila nepoželjne posetioce kad je uhvatila svog psa kako neprestano zuri u zadnji zid garaže.

Pronašla je zmiju sklupčanu u zidu, a kad je stavila ruku na zid iznad osetila je toplinu za koju je verovala da izbija iz velikog broja gmizavaca

- Moja deca i ja se plašimo da spavamo u našim krevetima i plašimo se da koristimo toalet jer bi zmije mogle da izađu. Ne mogu da raspakujem ništa od svojih stvari jer se definitivno plašim da u kutijama ili ispod kutija ima zmija - rekao je Hol za Denver7.

Dodala je da je od tada potrošila oko 1.000 dolara da unajmi hvatača zmija kako bi uklonila gmizavce iz kuće. Hvatač joj je rekao da na osnovu veličine uhvaćenih zmija smatra da su neke možda živele u zidovima kuće najmanje dve godine.

Portparol kompanije za nekretnine rekao je za Denver7 da je to prvi put da čuju za ovaj problem i da bi joj rekli da su videli zmije. Hol je takođe dodala da se možda neće osećati prijatno da živi u kući dok ne "pocepa beton" i ne locira gde tačno zmije žive.

- Ovo je moj prvi dom. Za njega sam radila ceo život i sada ne mogu da uživam. Moja deca ne mogu da uživaju. Nasmrt sam uplašena - rekla je Hol.

(Kurir.rs/Insider/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track