IZVIĐAČKI DRON SNIMIO NEMILOSRDNU BORBU U ROVU: Ukrajinski vojnik sam brani položaj od ruskih pešadinaca po CENU ŽIVOTA (VIDEO)
Foto: YouTube/Kanal13

smrt izbliza

IZVIĐAČKI DRON SNIMIO NEMILOSRDNU BORBU U ROVU: Ukrajinski vojnik sam brani položaj od ruskih pešadinaca po CENU ŽIVOTA (VIDEO)

Planeta -

Izviđački dron zabeležio je borbu na život i smrt između jednog ukrajinskog i nekolicine ruskih vojnika.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama navodno se vidi vojnik 30. mehanizovanog bataljona Oružanih snaga Ukrajine koji sam brani rov od grupe ruskih boraca.

Razdaljina između njih je jedva tridesetak metara, međutim, ukrajinski vojnik bombama i hicima uspeva da odbrani svoj položaj. Uskoro mu stiže i pojačanje pa je usledio i kontranapad. Na snimku se ne vidi kako se borba završila.

Za sada nije poznato kad i gde je tačno nastao snimak.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track