RADNICI ZATEKLI NEMAN U KANALIZACIJI: Spustili robota da provere cev, a zanemeli kad su videli šta izlazi iz MULJA (VIDEO)
Foto: YouTube/Global News

šok

RADNICI ZATEKLI NEMAN U KANALIZACIJI: Spustili robota da provere cev, a zanemeli kad su videli šta izlazi iz MULJA (VIDEO)

Planeta -

Grupa radnika zatekla je aligatora dugog metar i po kako luta kanalizacionim cevima ispunjenim muljem u Ovidu na Floridi.

Snimak užasa iz podzemlja izazvao je buru na društvenim mrežama.

- Samo još jedan razlog da ne lutate u cevima za otpadne vode - rekao je portparol gradske ušprave Ovida nakon jezive scene koja je zabeležena u petak tokom rutinske kontrole kanalizacionih cevi.

Tim za javne radove spustio je u kanalizacionu cev robota opremljenog kamerom kako bi istražili zašto se gomila kratera stalno pojavljuje na putu iznad.

Radnici su međutim ubrzo pronašli nešto mnogo strašnije što se krije ispod površine.

- Tokom kontrole u petak naišli su na aligatora od metar i po - navodi se u objavi gradske uprave grada Ovida.

Navodi se da su radnici najpre verovali da su naišli na žabu sve dok nisu videli "dva blistava oka". Na snimku se može videti kako se kamera približava očima koje izgledaju kao da sijaju svetla na kraju tunela.

Кad se robor približio, zver se podigla otvorenih usta, a tada se jasno vidi da je posredi američki aligator. Uznemireni aligator potom kreće da se povlači. Podzemna avantura se završila tako što se robot zaglavio u mulju dok je aligator nestao u tunelu.

Korisnici društvenih mreža se pitaju kako je aligator uspeo da uđe u kanalizacioni sistem koji se sastoji od 120 kilometara podzemnih cevi ispod grada. Gradska uprava spekuliše da je ušao kroz jedan od bazena sa atmosferskom vodom koji se koristi da spreči poplave tokom oluja.

Šef održavanja je rekao da im je samo drago što nije čovek naišao na zver.

- Hvala Bogu da naše ekipe imaju robota - napisali su zvaničnici.

(Kurir.rs/NY post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track