UŽAS U POZNATOM TURSKOM LETOVALIŠTU: Žena (54) živa izgorela na odmoru, vatra buknula usred noći, nije uspela da pobegne (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

tragedija

UŽAS U POZNATOM TURSKOM LETOVALIŠTU: Žena (54) živa izgorela na odmoru, vatra buknula usred noći, nije uspela da pobegne (VIDEO)

Planeta -

Hejli Luiz Pirs (54) iz Velike Britanije živa je izgorela nakon što se u Turskoj zapalio kamper u kome je boravila sa dečkom.

Turistkinja je bila na odmoru u turskom lučkom gradu Bodrumu kad je njen kamper zahvatio plamen nakon što se u ranim jutarnjim satima navodno zapalila električna grejalica.

Britanka i njen dečko Turčin su shvatili da vatra brzo guta vozilo i očajnički su pokušali da pobegnu, međutim, očajnički napori žene da dođe do vrata kampera i pobegne nisu bili uspešni i ostala je zarobljena.

Njen partner, koji nije imenovan, nekako je uspeo da pobegne i nalazi se na lečenju od opekotina.

Vatrogasci su brzo stigli na mesto požara, ali nisu uspeli da ga ugase na vreme da spasu Britanku čije telo je danas pronađeno unutar ugljenisanih ostataka kampera.

Telo je prebačeno na obdukciju.

Bodrum je inače popularna turistička destinacija kod Britanaca koja ima mnogo lokalnih bazara na kojima se mogu kupiti predmeti od kože. Takođe ima mnogo jahti i marina, a u okolini ima i mnogo pešačkih staza.

Istraga je u toku.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja