ŠTA JE BRE OVO?! MISTERIOZNI STVOR DOPLIVAO DO OBALE: Istraživači priznali da NEMAJU POJMA šta se nalazi na snimku (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

neverica

ŠTA JE BRE OVO?! MISTERIOZNI STVOR DOPLIVAO DO OBALE: Istraživači priznali da NEMAJU POJMA šta se nalazi na snimku (VIDEO)

Planeta -

Snimak stvorenja neobičnog izgleda koje pliva blizu mosta u Južnoj Karolini naterao je čak i službenike instituta za morske životinje da potraže pomoć od stručnjaka kako bi ga identifikovali.

Na viralnom snimku deluje da stvorenje koje pliva nadomak Polis Ajlenda ima krila i nešto što liči na kljun, ali definitivno nije ptica. Institut za istraživanje morskih resursa u Čarlstonu rekao je lokalnim medijima da istraživači nemaju pojma šta je na snimku koji je televiziji WCNC poslao jedan gledalac.

- Ljudi u mojoj kancelariji su uglavnom zbunjeni, ali mi nismo stručnjaci - rekao je zvaničnik iz Odeljenja za prirodne resurse Južne Karoline za WCNC.

Međutim, Bred Panovič, glavni meteorolog stanice, rekao je tokom programa uživo da veruje da je rešio misteriju.

Panovič veruje da se na snimku nalazi morski zec ili morski puž.

- Mislio da je to sipa na početku. Morski zec i morski puž mogu da budu prilično veliki i tako plivaju u vodi. Jedina čudna stvar je da se obično ne nalaze u vodama Južne Karoline. To je više stvar Floride i Zapadne obale - rekao je Panovič.

(Kurir.rs/Yahoo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track