NEZAPAMĆEN UŽAS POTRESAO GRAD: Žena ubila majku, a onda uz pomoć ćerke MOTORNOM TESTEROM raskomadala telo da sakrije dokaze (FOTO)
Foto: Facebook printscreen

monstrum

NEZAPAMĆEN UŽAS POTRESAO GRAD: Žena ubila majku, a onda uz pomoć ćerke MOTORNOM TESTEROM raskomadala telo da sakrije dokaze (FOTO)

Planeta -

Žena iz Merilenda optužena je da je ubila majku, a zatim uz pomoć ćerke raskomadala telo motornom testerom i zapalila delove kako bi se rešila dokaza.

Svemu je navodno prethodila svađa oko kreditne kartice.

Margaret Kreg (71) bila je mrtva više od nedelju dana kad je policija otkrila delove njenog tela u podrumu porodične kuće.

- Kad su policajci sišli u podrum odmah su osetili miris raspadanja - navode iz lokalne policije.

Istražitelji smatraju da je ćerka ubila majku 23. maja. Osumnjičena Kendis Kreg (44) je dan kasnije pozvala svoju devetnaestogodišnju ćerku Saliju Hardi, unuku ubijene žene, kako bi joj pomogla da raskomada telo.

U podrumu je policija prvo pronašla krv, a zatim i tkivo pokraj tri bele plastične vreće za smeće. Takođe su pronašli nož, ali i motornu testeru i sredstva za čišćenje.

Unuka nesrećne žene rekla je na saslušanju da su se njena majka i baka posvađale oko kreditne kartice. Baka je navodno zapretila da će sve prijaviti policiji i tada je svađa eksalirala ubistvom.

Salija je izjavila da je zatekla telo bake u plavoj kadi u njenoj spavaćoj sobi.

Narednog dana majka i ćerka su probale da se reše tela. Majka je optužena za ubistvo, a ćerka za pomaganje u zločinu.

Kendis je prema navodima američkih medija na Dan majki pre dve godine napisala srceparajući poruku na društvenim mrežama. Navela je da je njena mama "osoba broj jedan" u njenom životu.

- Volim te do Meseca i nazad - napisala je između ostalog Kendis.

Salija se oglasila u komentarima.

- Srećan Dan majki baki i mami - napisala je Salija i dodala tri emotikona srca.

(Kurir.rs/NY post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track