HOROR SNIMAK IZ UKRAJINE: Dron razneo oklopno vozilo, raskomadana i ugljenisana tela leže na putu, nije ih moguće ni prepoznati
Foto: Printscreen Twitter

jadni ljudi

HOROR SNIMAK IZ UKRAJINE: Dron razneo oklopno vozilo, raskomadana i ugljenisana tela leže na putu, nije ih moguće ni prepoznati

Planeta -

Užasavajući snimak iz Ukrajine na kome se vide razoreno oklopno vozilo u plamenu i tela vojnika kruži društvenim mrežama.

Tela, koja raskomadana i spaljena leže svuda naokolo, nije moguće sa sigurnošću identifikovati i za sada nema potvrde da li se na snimku nalaze pripadnici ruskih ili ukrajinskih snaga. Jedan vojnik je prepolovljen, a drugima fale delovi tela.

- Ginu nizašta - priča osoba koja snima.

Oklopno vozilo je najverovatnije pogođeno iz drona s obzirom na oštećenja koja se vide.

Za sada nije poznato gde je tačno zabeležena jeziva scena, međutim, osoba koja snima nekoliko puta pominje Dnjepropetrovsk.

Na snimku se vidi i da građani automobilima sve vreme prolaze ulicom na kojoj se nalaze delovi tela nastradalih vojnika.

Ruski predsednik Vladimir Putin, podsetimo, rekao je danas da je ukrajinska ofanziva počela na svim frontovima.

Putin je naglasio da Oružane snage Ukrajine nisu postigle svoje ciljeve ni u jednom sektoru zbog hrabrosti ruskih vojnika i pravilnog organizovanja trupa.

- Može se reći da su svi dosadašnji pokušaji kontraofanzive propali, ali ofanzivni potencijal trupa kijevskog režima i dalje postoji - rekao je Putin.

Prethodnih dana, prema njegovim rečima, Oružane snage Ukrajine su doživele gubitke koji značajno premašuju "klasičnu cifru" od tri prema jedan.

Кijev je prema podacima ruskog ministarstva odbrane tokom proteklog dana izgubio 945 vojnika, ali i 33 tenka, 28 borbenih vozila pešadije, 38 borbenih oklopnih vozila, tri samohodne artiljerijske jedinice "Кrab"...

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track