GLUMICE FILMOVA ZA ODRASLE BESNE NA DRAGANA: Predstavnice Hrvatske, Ukrajine i drugih zemalja napustile prvenstvo u Švedskoj
Foto: Shutterstock

GLUMICE FILMOVA ZA ODRASLE BESNE NA DRAGANA: Predstavnice Hrvatske, Ukrajine i drugih zemalja napustile prvenstvo u Švedskoj

Planeta -

Porno zvezde koje su učestvovale na prvom Evropskom prvenstvu u seksu spakovale su kofere i besne pobegle iz Švedske, pišu britanski mediji i navode da je takmičenje neslavno propalo jer učesnice tvrde da su prevarene za hiljade evra koje su im obećane.

Dejli star na svom sajtu navodi da je kontroverzno šestonedeljno takmičenje otpočelo prošlog četvrtka uz veliku pompu kada se 16 žena iz zemalja širom Evrope pojavilo na tajnoj lokaciji blizu švedskog grada Geteborga.

- Situacija je izmakla kontroli. Tu je haos. Više od toga: situacija se pretvorila u horor film - rekla je Selva Lapijedra, jedan od takmičarki.

Britanski tabloid navodi da se u okviru takmičenja od učesnica stražilo da imaju polni odnos najmanje 45 minuta dnevno, a na ocenu njihovog seksa utivalo je više činilaca kao što su izdržljivost, tehnika i kreativnost.

Navodi se da su učesnice očekivale da će zaraditi 800 evra za za svaki dan koji su provele u zagušljivoj sobi, dok je muškarcima obećano 400 evra po danu. Pobednica je trebalo da osvoji čak milin evra.

Dejli star navodi da je onda sve krenulo po zlu i da su učesnici tamičenja napustili kuću ranije ove nedelje zbog tvrdnji da im organizatori Dragan Bratić i organizacija koja se zove Švedska seks federacija nisu isplatili honorare.

Navodi se da je Lara Li (28), glumica iz filmova za odrasle iz engleskog grada Bornmuta, trebalo da odleti u Švedsku u ponedeljak, ali je od toga odustala kada je čula kakva je situacija.

Talija Mint, predstavnica Ukrajine, objavila je video iz kuće u kojoj je održavano takmičenje pre nego što ju je napustila, a na snimku je prikazan Bratić, vlasnika striptiz kluba, kako pokušava da zgrabi njen mobilni telefon.

- On odbija mi plati moje vreme i moj rad i sada imate sve informacije o ovom projektu, ja želim odštetu - kazala je Ukrajinka u tom klipu.

Navodi se da su hrvatska takmičarka Marija Zadravec iz Čakovca (27) i predstavnica Rumunije takođe potvrdile da su napustile kuću.

- Da budemo iskreni, situacija nije dobra. Svi su uživali svu tu popularnost i iskoristili našu organizaciju za vlastitu promociju, a sada traže nešto što nije moguće ispuniti. Stvarno smo uništeni trenutnom situacijom i nemamo pojma kako će ovo završiti - saopšteno je iz Švedske seks federacije.

Bratić je kazao da su učesnici takmičenja prilikom odlaska ukrali snimljeni materijal koji pripada organizatoru prvenstva i dodao da se ovim slučajem sada bave advokati Švedske seks federacije.

(Kurir.rs/Dejli star)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja