NEVEROVATNA SCENA ZABELEŽENA U UKRAJINI: Oklopno vozilo iskače iz sobe i kreće u akciju?! KAKAV ŠOK ZA NEPRIJATELJA (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

neverica

NEVEROVATNA SCENA ZABELEŽENA U UKRAJINI: Oklopno vozilo iskače iz sobe i kreće u akciju?! KAKAV ŠOK ZA NEPRIJATELJA (VIDEO)

Planeta -

Neverovatna scena zabeležena je na liniji fronta u Ukrajini.

Na snimku se vidi kako oklopno vozilo iznenada probija zid i izlazi iz jedne napuštene seoske kuće?! Na vozilu nisu primetne oznake i nije moguće sa sigurnošću reći da li strai BMP-2 pripada Oružanim snagama Ukrajine ili ruskoj pešadiji.

Takođe nije poznato da li posredi manevar i da li se vozilo odmah uključilo u borbu odnosno da li je bilo sakriveno unutar kuće kako ga neprijatelj ne bi otkrio.

BMP-2 je inače amfibijsko borbeno vozilo pešadije koje je tokom osamdesetih godina prošlog veka postalo deo vojske tadašnjeg SSSR-a.

Za sada nije poznato gde je tačno nastao snimak.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja