MAČAK PREŽIVEO NEMOGUĆE: Stanari istrčali u 7 ujutru da vide šta je odjeknulo, a onda su počeli da TRLJAJU OČI (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

bog ga pogledao

MAČAK PREŽIVEO NEMOGUĆE: Stanari istrčali u 7 ujutru da vide šta je odjeknulo, a onda su počeli da TRLJAJU OČI (FOTO/VIDEO)

Planeta -

Mačak u Bangkoku na Tajlandu preživeo je pad sa šestog sprata i to gotovo bez težih povreda uprkos tome što je napravio veliku rupu na vetrobranskom staklu automobila na koji se stropoštao.

Vlasnik automobila Apivat Tojotake rekao je da ga je uprava zgrade obavestila o incidentu koji se dogodio u 7 sati ujutro. Tojotake, koji takođe ima mačku, rekao je da nije mogao da se naljuti kad je ugledao uplašenu životinju koja se krila ispod njegovog automobila nakon što je iskočila kroz razbijeno vetrobransko staklo.

Mačak koji je preživeo nemoguće zove se inače Šifu po liku učitelja iz crtanog filma "Kung Fu Panda".

Na snimku nadzorne kamere vidi se mačak, težak više od osam kilograma, kako nakratko visi sa balkona na šestom spratu pre nego što pada. Vidi se i da udara u balkon na trećem spratu pre nego što probija zadnje vetrobransko staklo automobila.

Apivat je rekao da rendgenski snimci nisu otkrili slomljene kosti i da je mačak izgubio samo dve kandže. Dodao je da zahteva od osiguravajuće kuće nadoknadu štete na svom automobilu.

Tanakorn Jongdžaemfa, upravnik zgrade, rekao je da incident pokazuje zašto je stanovnicima zabranjeno da drže kućne ljubimce. Dodao je da je vlasnik mačka kažnjen sa 40 dolara, a da je obećao da će mačka preseliti u kuću rođaka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja