BAJDEN GRADI PRUGU PREKO OKEANA? Na internetu ga ismevaju i pitaju da li će mašinovođa biti LIK IZ CRTANOG FILMA? (FOTO, VIDEO)
Foto: AP Manuel Balce Ceneta, Shutterstock, Ilustracija

E, TO JE PROJEKAT

BAJDEN GRADI PRUGU PREKO OKEANA? Na internetu ga ismevaju i pitaju da li će mašinovođa biti LIK IZ CRTANOG FILMA? (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Američki predsednik Džo Bajden (80) opet je pokrenuo salvu ismevanja na internetu najnovijim gafom.

Foks njuz navodi da je šef Bele kuće zaprepastio učesnike godišnje svečane večere Lige glasača za očuvanje životne sredine (League of Conservation Voters), održane u petak u Vašingtonu, pošto je pred njima najavio izgradnju pruge preko okeana.

- Mi planiramo da izgradimo prugu od Pacifika pa sve dalje preko Indijskog okeana - kazao je Bajden, očigledno misleći na prugu koja bi išli scelom širinom SAD od pacifičke do atlantske obale.

Ovaj njegov najnoviji gaf odmah je postao hit na internetu, pa je jedan od korisnika Tvitera napisao "To, bre, voz koji putuje 13.000 kilometara preko okeana, Bajden 2024!", misleći na kondidaturu za reizbor vremešnog demokratskog predsednika.

Abigejl Maroni, portparolka Džoša Haulija, republikanskog senatora iz Misurija, tvitovala je "stavite deku u krevet".

Njujork post prenosi da je jedan od duhovitijih odgovora došao od korisnika društvenih mreža koji je upitao Bajdena da li će na novom projektu angažovati poznatog lika iz crtanih filmova.

- Ko će da upravlja tim vozom? Sunđer Bob Kockalone? - glasila je ta poruka.

(Kurir.rs/Foks njuz/Njujork post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track