ISPLIVAO JEDAN OD POSLEDNJIH SNIMAKA PODMORNICE: Devojka u kadru uhvatila Titan, nije ni slutila da će njen video gledati ceo svet
Foto: Tik Tok Printscreen

misija spasavanja putnika zarobljenih u kapsuli kod olupine titanika

ISPLIVAO JEDAN OD POSLEDNJIH SNIMAKA PODMORNICE: Devojka u kadru uhvatila Titan, nije ni slutila da će njen video gledati ceo svet

Planeta -

Ebi Džekson (22), zaposlena na matičnom brodu Polar princ, koji se nalazi u vodama iznad olupine Titanika, nije ni slutila da će njen privatni snimak na kom se u kadru vidi zaron podmornice Titan, nažalost, gledati čitav svet.

Upravo se s matičnog broda na kom ona radi Titan otisnuo na sudbinski zaron s kog se, kako svet strahuje, možda neće ni vratiti. Podmornica je odatle krenula u misiju do olupina Titanika.

„Gledam podmornicu kako se spušta do Titanika“, napisala je ona ispod snimka, kog britanski mediji nazivaju poslednjim iako nema dokaza da je tako.

Džekson je takođe snimila jednog od putnika podmornice, Pol-Anrija Naržolea, koji je nazvan „Gospodin Titanik“ jer je 37 puta posetio olupinu. On je snimljen kako sedi na boku čamca, dok maše i smeška se u kameru.

Pošto je podmornica nestala i ta činjenica je postala svetska vest, njen snimakl "okačen" na Tik Tok postao je viralan.

Devojka nije ni slutila da će njene privatne snimke gledati cela planeta poručivši da da se moli za petoro ljudi koji su u Titanu nestali pod površinom Atlantika.

Kurir.rs/Daily mail/Tik Tok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track