UŽASAVAJUĆI SNIMAK: Pecaroš se nagnuo iz čamca da opere ruke, ali zver iz MUTNE VODE ga ščepala u deliću sekunde! JEZIVA SCENA
Foto: Shutterstock, Printscreen

neverice

UŽASAVAJUĆI SNIMAK: Pecaroš se nagnuo iz čamca da opere ruke, ali zver iz MUTNE VODE ga ščepala u deliću sekunde! JEZIVA SCENA

Planeta -

Velika ajkula ščepala je za ruku jednog posetioca nacionalnog parka Everglejds na Floridi!

Na kratkom snimku vidi se mladić koji se nagnuo preko ribarskog čamca sa namerom da opere ruke, međutim, gotovo istog momenta velika ajkula je izronila i ščepala ga za ruku.

Mladić je uz jeziv vrisak upao u vodu.

- Hvatajte ga! Hvatajte ga - čuje se na snimku kako viču ostali putnici.

Mladić je nekako uspeo da izađe iz vode, a na snimku se vidi i krvavi trag koji je ostavila njegova ruka.

Služba nacionalnih parkova saopštila je da nisu sigurni koja je vrsta ajkule napala mladog pecaroša, ali lokalni mediji nezvanično prenose da je u pitanju bik ajkula.

Čuvari parka su odmah zbrinuli mladića koga je napala ajkula, a zatim ga je spasilačko osoblje prevezlo avionom u medicinski centar u okolini Majamija.

Za sada nije poznato koliko je ozbiljna povreda ruke.

Pecaroš koji je snimio čitavu scenu navodi da je scena bila zastrašujuća.

- Danas je bio jedan od najstrašnijih dana na vodi koje sam ikada imao. Počelo je sjajno i moji prijatelji su imali dobar ulov, ali uprkos našim naporima neke od uhvaćenih riba su nam pojeli morski psi - napisao je pecaroš i naglasio da ajkule nisu bile isprovocirane odnosno da nije bilo krvi ili mamaca u vodi u to vreme.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track