MLADA SUPRUGA POSTALA UDOVICA NA SOPSTVENOM VENČANJU: Nezapamćen užas, dugo čekali na radostan dan, krenulo po zlu posle 10 minuta
Foto: Pritnscreen/Facebook

tragedija

MLADA SUPRUGA POSTALA UDOVICA NA SOPSTVENOM VENČANJU: Nezapamćen užas, dugo čekali na radostan dan, krenulo po zlu posle 10 minuta

Planeta -

Smrt ih je prerano rastavila.

Mlada Džoni Mej Dejvis postala je supruga i udovica u roku od 10 minuta kad je mladoženja Toraze Dejvis iznenada preminuo od smrtonosnog krvnog ugruška samo nekoliko trenutaka nakon venčanja.

Jedna od gošći na venčanju Dževel Roberson rekla je da je srce mladoženje stalo samo sat nakon početka ceremonije.

- To se dogodilo za svega nekoliko sekundi - rekla je Robertson.

Toraze Dejvis imao je 48 godina. Tragediji su prisustvovala njegova deca i roditelji.

Par iz Omahe odlučio je da se venča 16. juna. Prijatelji su rekli da se par radovao venčanju nakon što je nedavno pretrpeo dva uzastopna gubitka uključujući i smrt oca mlade.

- To je bio najsrećniji dan u Torazovom životu. Mogla sam samo da vidim osmeh na njegovom licu i koliko je srećan - rekla je Monika Miler koja radi sa Džoni Mej u ustanovi za starije i osobe sa invaliditetom u Omahi.

Milerova je inače pokrenula GoFundMe kampanju kako bi se prikupio novac za troškove sahrane i pomoć ženi i deci. Do sada je prikupljeno nešto više od 20.000 dolara.

Prijateljica preminulog mladoženje Tonja Ros, medicinska sestra, rekla je da bi njegov tragičan kraj trebalo da podstakne ljude da daju prednost svom zdravlju.

- Svake sekunde shvatite to ozbiljno. Pokušavajte da sačuvate svoje zdravlje kako biste imali više srećnih trenutaka i kako vam život ne bi bio ovako prekinut. Nije moguće sprečiti sve hitne slučajeve. Važno je da nastavite da budete aktivni u svom zdravlju kako se vaš najsrećniji dan ne bi pretvorio u najrazorniji dan u vašem životu ili životu vaših najmilijih - upozorava Ros.

Toraze se pridružio sve većem broju ljudi koji su umrli na dan svog venčanja.

Buduća nevesta iz Viskonsina Pejdž Rudi pretrpela je smrtonosno krvarenje u mozgu od udisanja dima tokom požara u kući neposredno pre nego što se vezala u maju.

Mlada iz Južne Karoline Samanta Hačinson (34) nastradala je nakon što ju je udario pijani vozač nekoliko trenutaka nakon što je napustila svoje venčanje 28. aprila.

(Kurir.rs/NY Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track