TATA ĆE SUTRA DA VAS VODI NA SANKANJE: Otac monstrum koji je brutalno ubio PETORO DECE veče pre masakra snimio JEZIVU PORUKU
Foto: AP Ben B Brown, Printskrin/Facebook

novi detalji

TATA ĆE SUTRA DA VAS VODI NA SANKANJE: Otac monstrum koji je brutalno ubio PETORO DECE veče pre masakra snimio JEZIVU PORUKU

Planeta -

Novi dokazi pokazuju da se otac monstrum iz Jute, koji je ubio petoro dece i suprugu pre nego što je okrenuo pištolj ka sebi, ponašao manipulativno jer je život kod kuće postajao sve napetiji za porodicu.

Dezert njuz objavio je otprilike 72 minuta kućnih snimaka koje je snimio Majkl Hajt (42) koji je usmrtio celu svoju porodicu dve nedelje nakon što je njegova supruga Tauša podnela zahtev za razvod.

Hajt je usmrtio sina Gevina (4), sedmogodišnje blizance Sijenu i Amona, ćerke Brili (12) i Mejsi (17). Pre nego što je presudio sebi ubio je suprugu i taštu. Stravičan zločin se dogodio 5. januara, ali novi dokazi su tek nedavno objavljeni.

Hajt se inače noć pre ubistava smejao sa svojom decom i rekao da želi da ih vodi na sankanje narednog dana.

Na osnovu snimaka može se zaključiti da su tenzije između Majkla i Tauše tokom meseci postajale sve zabrinjavajuće.

- Volela bih da se iseliš, međutim, ti se ne iseljavaš. Sada me teraš da idem legalnim putem - čuje se na jednom snimku kako Tauša (40) govori mužu

Na nekoliko drugih snimaka se navodno čuje kako mu govori da se deca i ona osećaju nelagodno kad je on kod kuće.

- Naša deca su primetila, posebno dvoje starijih, kako je napetije kad si ti kod kuće. Ne možemo da se opustimo. Hodamo okolo kao na ljuskama od jajeta - kaže Tauša svom mužu.

Majklovo ponašanje na nekim snimcima deluje nepovezano.

Lokalni mediji navode da otac monstrum deluje kao da "nije svestan" činjenice da njegova supruga želi da se razvede uprkos tome što su mu zvanično uručeni papiri za razvod dve nedelje pre zločina.

Juta, ubistvo, ubistvo porodice, SAD, Amerika, pucnjava
foto: AP Ben B Brown

Na jednom snimku deluje da Majkl plače dok moli svoju ženu za drugu šansu za njihov brak.

- Znam da nemaš razloga da mi daš šansu ili da mi veruješ bilo šta. Znam. Sateran sam u ćošak... Molim se za šansu. Pokušavam da se brinem o svojoj porodici. Znam da sam povredio tvoja osećanja i osećam se užasno. Ići ću kod 20 savetnika ako moram. Nije me briga. Želim svoju porodicu. Želim to više od svega - navodi Dezert njuz.

Juta, ubistvo, ubistvo porodice, SAD, Amerika, pucnjava
foto: AP Ben B Brown

Majkl na jednom od narednih snimaka međutim žestoko optužuje suprugu.

- Pokušavaš da dobiješ što veću alimentaciju za decu - tvrdi Majkl.

- Radim ovo jer ne mogu da nastavim da tolerišem kako se ponašaš prema meni - odgovara Tauša.

Dezert njuz prenosi i da je Majkl nekoliko puta proveravao da internetu da li bi komšija mogao da čuje pucanj koji bi odjeknuo u njegovoj garaži odnosno da li je jedan pucanj prepoznatljiv ili je lako pogrešiti.

Mediji su ranije preneli da postoje policijski izveštaji da je navodno Majkl zlostavljao svoju decu i da je jednom prilikom pokušao da zadavi svoje najstarije dete Mejsi.

Razgovori Majkl sa suprugom i decom su navodno snimljeni u tajnosti.

(Kurir.rs/People)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja