OVAKVOG PUTINA NISMO SKORO VIDELI! KADIROV OBJAVIO SELFI IZ KREMLJA: Vrhovni komandant ima POSEBAN ZADATAK za mene
Foto: Printscreen/Telegram/Kadyrov_95

hit

OVAKVOG PUTINA NISMO SKORO VIDELI! KADIROV OBJAVIO SELFI IZ KREMLJA: Vrhovni komandant ima POSEBAN ZADATAK za mene

Planeta -

Ramzan Kadirov, lider Čečenije, objavio je danas selfi sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Kadirov je naglasio da ga je Vladimir Putin tokom jučerašnjeg sastanka u Moskvi zamolio da vojnicima i građanima muslimanske veroispovesti čestita Kurban-bajram.

- Naš predsednik Vladimir Vladimirovič Putin ima veliko poštovanje prema muslimanima naše velike i prijateljske zemlje. Izvestio sam ga o društveno-ekonomskoj situaciji u Čečeniji i razgovarali smo o dugoročnim planovima i dostignućima regiona. Na kraju sastanka Vladimir Vladimirovič me je zamolio da svim muslimanima prenesem iskrene čestitke povodom nastupa Kurban-bajrama i da im prenesem želje za sreću, dobrotu, mir i prosperitet - navodi Ramzan Kadirov na svom kanalu na telegramu.

Čečenski lider je otkrio da je Putin imao i posebnu molbu.

- Vrhovni komandant je posebno zatražio da čestitam vojnicima koji učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji. Poželeo sam hrabrim momcima uspeh i mnogo sreće i da brzo izvrše zadatke. Sa velikom radošću izvršavam časnu misiju i pridružujem se željama Vladimira Vladimiroviča! Srećan praznik! Neka Kurban-bajram ispuni srca svih vernika srećom i mirom - navodi Kadirov.

Kamera je nedavno zabeležila razgovor Putina i Kadirova dok su komentarisali bradu lidera Čečenije

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track