BRUTALNA UKRAJINSKA PORUKA RUSKIM TURISTIMA: Nezvani gosti, upozorili smo vas da se DRŽITE DALJE OD KRIMA, SLEDI GRMLJAVINA(VIDEO)
Foto: Shutterstock, Twitter/DefenceU

OBJAVA MINISTARSTVA ODBRANE NA TVITERU

BRUTALNA UKRAJINSKA PORUKA RUSKIM TURISTIMA: Nezvani gosti, upozorili smo vas da se DRŽITE DALJE OD KRIMA, SLEDI GRMLJAVINA(VIDEO)

Planeta -

Ukrajinsko Ministarstvo odbrane na svom zvaničnom nalogu na Tviteru objavilo je video snimak u kojem upozorava potencijalne ruske turiste koji planiraju da letuju na Krimu da se drže što dalje od plaža na tom poluostrvu.

Uz snimak stoji poruka "Pažnja, neželjeni gosti. Upozorenje za putovanja je na snazi ovog leta".

Klip počinje u veselom ritmu uz Madonin hit "Holidej" i pitanje ispisano drečavim bojama "Imate velike planove za ovo leto?" i nastavlja se odlomcima iz holivudskih hitova, da bi se potom na ekranu našla poruka da je "Upozorenje za putovanja stupilo na snagu za određene plaže".

Ti filmski isečci postaju nasilniji i stiže poruka "Upozorili smo vas prošlog leta da se držite podalje od Krima", koju prate snimci ukrajinskih napada na poluostrvo.

Potom video snimak prikazuje uplakanu ženu i poruku "Naša vremenska prognoza za celu sezonu najavljuje olujno vreme", što bi moglo da se odnosi na rakete Storm šedou (Senka oluje) koje je ukrajinska vojska dobila od Velike Britanije.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja