Lukšić objavio prvi tvit Crnogorske vlade
Foto: Vijesti.me

Lukšić objavio prvi tvit Crnogorske vlade

Planeta -
Nalog će voditi službenici vladinog Biroa za odnose s javnošću i na njemu će plasirati zvanične informacije o preduzetim i planiranim aktivnostima Vlade u različitim oblastima

PODGORICA – Vlada Crne Gore pokrenula je Tviter nalog@VladaCG, putem koga će domaćoj Twitter zajednici biti dostupne informacije o radu Vlade.

Prvi tweet Vlade Crne Gore, koji potpisuje predsednik Vlade Igor Lukšić, glasi:"Pozdrav za twitteraše! Pozdravljam Vašu inicijativu za pokretanje naloga na našem jeziku i verujem u potencijal dijaloga s Vladom IL"Nalog će voditi službenici vladinog Biroa za odnose s javnošću i na njemu će plasirati zvanične informacije o preduzetim i planiranim aktivnostima Vlade u različitim oblastima.

Prisustvom na društvenoj mreži Twitter, Vlada će uvesti još jedan vid komunikacije sa javnošću u Crnoj Gori.Podsticaj za pokretanje naloga na crnogorskom jeziku je došao od rastuće Twitter zajednice u Crnoj Gori koja preko ove društvene mreže iskazuje sve više interesovanja za rad Vlade.

Takođe, značaj komuniciranja sa javnošću putem društvenih mreža naglašen je i na nedavno završenoj Prvoj konferenciji o vladinim komunikacijama u jugoistočnoj Evopi (SEECOM) u Budvi piše crnogorski portal Vijesti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja