Kejt Midlton se ponovo skidala

Samo seva

Kejt Midlton se ponovo skidala

Planeta -
Još se nije se stišala bura zbog skandala sa slikama princeze u toplesu, a ona je već stigla da se presvuče u Australiji

BRIZBEJN - Dva autfita.Još se nije stišala bura oko svetskog skandala s fotografijama vojvotkinje od Kembridža u toplesu, snimljenih u Francuskoj, a Kejt se skidala i u Australiji.Naime, Kejt Midlton je u svojoj prvoj poseti Australiji provela svega tri sata i za to vreme je uspela da se presvuče, primetili su tamošnji mediji. Britanska princeza doputovala je u Brizbejn u pratnji svog supruga, princa Vilijama, noseći slatku roze haljinu na cvetiće australijske dizajnerke Dani Minog. Tri časa kasnije Kejt se ukrcala u avion za London dok je na sebi imala uske farmerke, beli top i šarenu maramu preko ramena.Vojvotkinja od Kem­bri­dža nije mogla a da se ne skine i presvuče i u Australiji i tako zagolica maštu mnogih muškaraca koji u toj dalekoj zemlji nisu mogli da vide kraljevske grudi koje je objavio francuski magazin „Klo­user“, konstatovali su mediji.Kraljevski par je tako završio svoju desetodnevnu turneju po Dalekom istoku i sada se vraća u Evropu, gde su svi videli slike golišave princeze.

Racija u KlouseruFrancuska policija uletela je juče ujutro u redakciju magazina Klouser u nameri da zapleni sav materijal s obnaženim slikama Kejt Midlton i otkrije identitet fotografa koji se drznuo da slika princezu u toplesu. Posle tri sata policija je izašla praznih šaka, bez slika i imena fotografa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track