STRAVIČNA SCENA NA MESTU POGIBIJE MALOG MATIJE: Tela leže na metar jedno od drugog PRAZNIK SE PRETVORIO U NEZAPAMĆEN UŽAS (FOTO)
Foto: Twitter/FrancoScarsell2

tuga

STRAVIČNA SCENA NA MESTU POGIBIJE MALOG MATIJE: Tela leže na metar jedno od drugog PRAZNIK SE PRETVORIO U NEZAPAMĆEN UŽAS (FOTO)

Planeta -

U gradu Santo Stefano di Kadore u Italiji dogodila se strašna nesreća kad je vozač "audija" nemačkih registarskih oznaka naleteo na petočlanu porodicu i usmrtio dečaka (2) i njegovog oca i baku.

Na stravičnim fotografijama sa mesta saobraćajne nesreće koje je objavila policija vide se tela nastradalih kako leže nasred ulice dok je crni automobil skoro u potpunosti uništen.

Mališan je preminuo ubrzo nakon dolaska u bolnicu dok su nastradali i njegov otac Marko Antonielo (48) i njegova baka Marija Gracija Zuin (65). Majka (42) je lakše povređena dok je njegov brat preživeo.

Italijanski mediji prenose da je Matiju gurala majka u kolicima dok je njegov stariji brat vozio bicikl.

Matijin deka, koji je došao na mesto nesreće odmah nakon tragedije, prevezen je u bolnicu u stanju šoka.

1 / 3 Foto: Twitter/FrancoScarsell2

Nesreća se dogodila u četvrtak u centru italijanskog gradića dok je porodica koja je bila na odmoru šetala uskim trotoarom. Porodica koja je iz Favaro Venete kod Venecije došla je u planinski rezort kako bi provela praznik u drugoj kući.

Na njih je vozač "audija" naleteo oko 15.30 sati dok su šetali gradom. Nemica (30) koja je bila za volanom crnog "audija" takođe je odvedena u bolnicu nakon nesreće.

Na ulici inače nema znakova kočenja.

Istražuje se da li je Nemica bila pod dejstvom alkohola ili narkotika.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track