KOLONA VOZILA ULETELA U MINSKO POLJE I NIJE BILO SPASA: Novi uznemirujući snimak sa fronta u Ukrajini DRON SNIMIO UŽAS
Foto: Printscreen/Twitter

stravično

KOLONA VOZILA ULETELA U MINSKO POLJE I NIJE BILO SPASA: Novi uznemirujući snimak sa fronta u Ukrajini DRON SNIMIO UŽAS

Planeta -

Kolona oklopnih vozila uništena je kad je uletela u minsko polje nadomak prve linije fronta na istoku Ukrajine!

Na uznemirujućem snimku izviđačkog drona najpre se vidi kolona oklopnih vozila koju predvode tenkovi kako ide zemljanim putem. Tenk na čelu kolona nedugo zatim naleće na minu i eksplodira. Odmah za njim na mine naleću drugi tenk i dva oklopna vozila koja su probala da krenu drugim putem.

Navodno je reč o protivtenkovskim minama TM-62M.

Na kraju snimka se vide preostali vojnici koji proveravaju da li u oštećenim tenkovima i uništenim oklopnim vozilima ima preživelih saboraca.

Scena je prema nezvaničnim informacijama zabeležena u Donjeckoj oblasti.

Na snimku se navodi da je u pitanju kolona Oružanih snaga Ukrajine, međutim, to nije moguće potvrditi sa sigurnošću. Za sada se nijedna od zaraćenih strana nije zvanično oglasila povodom snimka.

- Ovako je kolona Oružanih snaga Ukrajine naletela na minsko polje. Oklopna vozila su uništena, a tenkove "naduvene" minama dokrajčila je vojna avijacija - navodi se na kanalu na Telegramu na kome je objavljen snimak.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track