TELO MALOG DETETA PRONAĐENO NA PLAŽI BEZ GLAVE: Horor scena u poznatom evropskom letovalištu POLICIJA NA NOGAMA (FOTO)
Foto: Kevin George / Alamy / Profimedia, Printscreen Twitter

užas

TELO MALOG DETETA PRONAĐENO NA PLAŽI BEZ GLAVE: Horor scena u poznatom evropskom letovalištu POLICIJA NA NOGAMA (FOTO)

Planeta -

Tela deteta bez glave pronađeno je rano jutros na jednoj plaži na isotku Španije.

Ostaci deteta, za koje se smatra da je staro između dve i tri godine, pronađeni su na plaži u letovalištu Kosta Dorada Roda de Bera u provinciji Taragona na istočnoj obali.

Jezivu scenu otkrio je čistač koji je odmah obavestio svoje šefove koji su nakon toga pozvali policiju. Lokalni mediji navode da su pored glave nedostajali i drugi delovi tela.

Vlasti su isključile mogućnost da se dete udavilo na plaži.

Pripadnici civilne garde su ogradili područje i premeštaju meštane i turiste na druga područja pre nego što istražni sudija odobri uklanjanje tela.

Gradonačelnik Pere Virgili navodi da je dete moglo biti sa izbegličkog broda koji se nedavno prevrnuo u Sredozemnom moru.

- Obaveštavamo vas da je jutros na obali na plaži Kosta Dorada pronađeno telo deteta. Oblast je ograđena i zvaničnici čekaju da sudija odobri uklanjanje tela. Molimo javnost da izbegava to područje - navela je skupština grada na društvenim mrežama.

Roda de Bera je 25 minuta vožnje južno od Taragone. Barselona je udaljena nešto više od sat vremena vožnje severno. Civilna garda, koja vodi istragu, još nije dala nikakav zvaničan komentar.

(Kurir.rs/Miror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track