"DOBIĆU VIŠE NOVCA NEGO ŠTO ĆEŠ TI DA ZARADIŠ U ŽIVOTU!" Posinak milijardera stradalog u podmornici razbesneo sve! BAHATO
Foto: Printskrin/Instagram

ČEKA NASLEDSTVO

"DOBIĆU VIŠE NOVCA NEGO ŠTO ĆEŠ TI DA ZARADIŠ U ŽIVOTU!" Posinak milijardera stradalog u podmornici razbesneo sve! BAHATO

Planeta -

Brajan Sas, posinak britanskog milijardera koji je bio u podmornici "Titan" kada je implodirala prošlog meseca, izazvao je bes na društvenim mrežama nakon što je tvrdio da je spreman da dobije nasledstvo, ali još uvek ne može da dobije datum.

On je na Tviteru otkrio da sada ima "milione viška" u nasledstvu nakon smrti njegovog očuha Hamiša Hardinga, rekavši jednom korisniku da će dobiti "više nego što će on zaraditi u životu".

Nakon što je deaktivirao neke od svojih profila na društvenim mrežama, Sas se sada vratio.

- Sa milionima na pretek, još uvek ne mogu da je**m - napisao je on.

Nije potvrdio da li je još dobio puno nasledstvo ili koliko će da dobije novca, koji verovatno deli sa sestrom, polubraćom i majkom. Može da prođe i do dve godine da se isplate nasledstva izvrše u SAD.

Sas je ranije dobio ogromne kritike jer je prisustvovao koncertu Blink182 i odgovarao na postove na Tviteru koje su objavili "Onlifans" modeli, dok je njegov očuh Hamiš Harding bio u podmornici Titan koja se danima smatrala nestalom u Atlantiku.

Sas se sada vratio na društvene mreže, moleći: "Sa svim ovim novcem samo želim devojku sa kojom bih se družio, molim vas!"

Jedan od Sasovih pratilaca ga je pitao koliko novca ima od nasledstva i da je "sve više od 0 dolara previše". Sas je uzvratio, rekavši da bi to bilo "više nego što će on zaraditi u životu".

Sas je rekao da je na Tviteru dobio mnogo kritika zbog svojih postupaka usred masovne misije da se pronađe i spase njegov očuh i još četiri putnika na podmornici kompanije "Oušngejt" koja je nestala tokom ekspedicije kod olupine Titanika.

Tokom neuspele potrage, on je ćaskao sa jednom devojkom sa sajta "Onlifans", pitajući je "da li može da sedne na nju".

Brian Szasz
foto: Printskrin/Instagram

Samo 30 minuta nakon toga je zamolio svoje sledbenike da nastave da misle na njegovu porodicu.

Sas se nedavno ponovo oglasio na Tviteru kako bi svojim pratiocima rekao: "Sve koji su bili ljubazni prema meni vodim na turneju Tejlor Svift u Los Anđeles".

Još nije poznato koliko će Sas dobiti od nasledstva. Harding je zaradio milijarde kao vlasnik kompanije "Ekšn aviejšn" sa sedištem u Dubaiju.

Sas će morati da podeli novac sa svojom polubraćom, Hardingovim sinovima, Rorijem (18) i Gilom (15).

Deo će verovatno biti ostavljen za njegovu ženu Lindu, kao i za Sasovu sestru Loren.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

02:33

LJUDIMA NESTALIM U PODMORNICI TITAN NE PIŠE SE DOBRO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track