SLOVO N ĆE JE KOŠTATI 15.000 EVRA! Maloletnoj Švajcarkinji preti zatvor zbog šaranja Koloseuma, mislila da NAVIJAJU ZA NJU (VIDEO)
Foto: Shutterstock, Printscreen/CorriereTV

INCIDENT U RIMU

SLOVO N ĆE JE KOŠTATI 15.000 EVRA! Maloletnoj Švajcarkinji preti zatvor zbog šaranja Koloseuma, mislila da NAVIJAJU ZA NJU (VIDEO)

Planeta -

Italijanski list Korijere dela sera objavio je video snimak 17-godišnje Švajcarkinje koja je u petak u Rimu uradila nešto zbog čega bi, pored novčene kazne od 15.000 evra, mogla da zaglavi i u zatvoru.

Navodi se da je turistički vodič Davide Bataljino snimao ovu tinejdžerku kako ispisuje N, početno slovo svog imena, na zid Koloseuma.

Koloseum
foto: Printscreen/CorriereTV

On je reagovao i počeo da snima nakon što mu je strani turista iz grupe koju je vodio u obilazak antičkog zdanja signalizirao šta devojka planira da uradi.

- Aplauz i povici koji se čuju u pozadini zapravo nisu bili zvuci odobravanja, ali ova mlada devojka to nije razumela na početku... Tek kada je shvatila da je to reakcija zgražavanja zbog onog što radi, udaljila se uz grimasu na licu - naveo je Bataljino.

On je potom krenuo za tinejdžerkom, koja je u italijansku prestonicu došla na odmor sa porodicom.

Bataljino ju je prijavio pripadnicima obezbeđenja Koloseuma, kojima je dao i kopiju snimka, a oni su klip predali karabinjerima koji su se nalazili u blizini.

(Kurir.rs/Korijere dela sera)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track