UŽAS U PREDGRAĐU: Pomahnitali muž ubio suprugu Aleksandru, ćerka Danijela uspela da prevari smrt, policija zatekla JEZIVU SCENU
Foto: Printscreen/Facebook

tragedija

UŽAS U PREDGRAĐU: Pomahnitali muž ubio suprugu Aleksandru, ćerka Danijela uspela da prevari smrt, policija zatekla JEZIVU SCENU

Planeta -

Vasilis Vergulis iz Australije usmrtio je hicima iz vatrenog oružja suprugu i teško ranio njihovu ćerku.

Policajci su stigli u predgrađe Adelaide u subotu oko 12.30 sati nakon izveštaja o pucnjavi u tom području. Zatekli su ženu i ćerku kako krvave leže na prilazu kući sa ranama od vatrenog oružja.

Vasilis Vergulis (51) navodno je upucao suprugu Aleksandru Vergulis (51) koja je već bila mrtva kad su policajci stigli. Ćerka Danijela (22) teško je ranjena i nalazi se u bolnici. Lokalni mediji navode da je u stabilnom stanju.

Motiv ubistva supruge je i dalje nejasan.

Policajci su opkolili kuću u kojoj se osumnjičeni zabarikadirao.

Vasilis se predao posle pregovara koji su trajali više od tri sata. Policija ga je optužila za ubistvo i pokušaj ubistva. Njemu je odbijena kaucija i trebalo bi da se pojavi pred sudom u ponedeljak.

Aleksandra je navodno radila kao izvršni asistent na Univerzitetu Južne Australije dok je Danijela zaposlena kao pravni sekretar u kancelariji krunskog advokata.

Danijela je prošle godine diplomirala na fakultetu i napisala na društvenim mrežama da se raduje advokatskoj karijeri.

- Jedva čekam da vidim gde će me to odvesti - napisala je Danijela.

(Kurir.rs/NY Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track