JEDAN DEO KRIMSKOG MOSTA NESTAO U MORU: Pogledajte novi snimak oštećene konstrukcije iz voza sa susednog železničkog mosta (VIDEO)
Foto: Twitter/the_ins_ru

JEDAN DEO KRIMSKOG MOSTA NESTAO U MORU: Pogledajte novi snimak oštećene konstrukcije iz voza sa susednog železničkog mosta (VIDEO)

Planeta -

Ruski nezavisni onlajn dnevnik Insajder objavio je video snimak štete koja je jutros pričinjena Krimskom mostu.

Britanski Gardijan prenosi da je jedan deo mosta namenjen drumskom saobraćaju nestao i da deluje da je u upao u vodu.

Krim, Krimski Most
foto: Twitter/the_ins_ru

Navodi se da je klip snimljen iz voza koji se kretao susednim železničkim mostom, koji je neoštećen.

Gardijan navodi da je ovaj snimak prikazao i televizijski Crimea 24 koji je lojalan Kremlju.

Navodi se da je Vjačeslav Gladkov, guverner ruske Belgorodske oblasti, objavio je na Telegramu da su tokom "vanredne situacije" na Krimskom mostu u automobilu koji se tu našao stradali muškarac i žena, a njihova ćerka je ranjena.

Gardijan navodi da je nekoliko ukraninskih medija citiralo neimenovane izvore koji tvrde da bezbednosne službe Ukrajine i njena ratna mornarica stoje iza ovog incidenta.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs/Guardian)

Bonus video:

00:56

NE BI SMELO DA RUSIJA DOBIJE RAT, DOGODIĆE SE OZBILJAN PRESEDAN! Stručnjaci analiziraju: Da li je bliska veza NATO i Ukrajine?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track