SEĆATE SE FAMOZNE SOFIJE? Policija dobila naređenje da uhapsi IZBEGLU UKRAJINKU zbog koje je Britanac ostavio ženu i decu
Foto: Printskrin/Instagram

suđenje

SEĆATE SE FAMOZNE SOFIJE? Policija dobila naređenje da uhapsi IZBEGLU UKRAJINKU zbog koje je Britanac ostavio ženu i decu

Planeta -

Žena izbegla iz Ukrajine, koju je britanski ljubavnik ostavio nakon što je zbog nje napustio suprugu i dvoje dece, nije se danas pojavila na sudu gde je optužena za napad na policajca.

Sofija Karkadim (23) trebalo je da se pojavi pred sudijama nakon što je navodno ujela policajca koji je pokušavao da je uhapsi. Karkadim je prethodno došla u kuću svog bivšeg ljubavnika Tonija Garneta u Bredfordu da preuzme svoje stvari. Izbila je svađa, pozvana je policija, a Karkadin je navodno ugrizla policajca i optužena za dve tačke napada.

Karkadim međutim nije prisustvovala ročištu na prekršajnom sudu u Bredfordu danas popodne i izdat je nalog za njeno hapšenje.

Ukrajinka je dospela na naslovne strane svetskih medija nakon što je ušla u vezu sa Garnetom i to samo deset dana nakon što je kao izbeglica smeštena u dom koji je tada delio sa svojom partnerkom Lornom Garnet (29).

Garnet i Karkadim su priznali da su u vezi nakon čega su se preselili kod njegovih roditelja pre nego što su pronašli stan za iznajmljivanje. U ranim fazama veze par je bio srećan i čak su pričali o braku i želji da provedu ostatak života zajedno.

Toni Garnet, Sofija Karkadim
foto: Printskrin/Instagram

Romansa je međutim postala hladna nakon niza svađa za koje je Garnet rekao da su uzrokovane činjenicom da Ukrajinka mnogo pije i da ima izlive besa. Karkadim je sa druge strane priznala da joj je teško pala činjenica da Garnet ne može da ima više dece zbog vazektomije i da već ima dvoje dece sa bivšom partnerkom o kojoj je redovno pričao s ljubavlju.

Toni Garnet, Sofija Karkadim
foto: Printskrin/Instagram

Par je imao kratku i burnu vezu, policija ih je u različitim prilikama hapsila zbog remećenja javnog reda i mira, a pre tri meseca su se zauvek razišli i devojka se vratila u Ukrajinu. Nedavno se vratila u Veliku Britaniju da pokupi svoje stvari, ali je izbila svađa između bivšeg para.

Garnet je danas viđen u sudu, ali od Ukrajinke nije bilo ni traga.

- Želim što manje da znam za nju. Koliko znam stigla je u sredu iz Ukrajine. Došla je da pokupi svoje stvari. Ne znam gde je sada. Nisam s njom toliko u kontaktu jer sada imam novu devojku i nastavio sam dalje - rekao je Garnet.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track