POLICIJA UBILA OTMIČARA KOJI JE ŽENI STAVIO NOŽ POD GRLO: Upao u prodavnicu, uzeo taoce, dete ga moli da ih pusti (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Youtube/WPLG Local 10

užas

POLICIJA UBILA OTMIČARA KOJI JE ŽENI STAVIO NOŽ POD GRLO: Upao u prodavnicu, uzeo taoce, dete ga moli da ih pusti (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Policija je ubila pomahnitalog odbeglog osuđenika koji je držao ženu i njenu ćerku kao taoce u jednom butiku.

Kamera je zabeležila trenutak kad je policija usmrtila Darijana Janga (29) koji je zgrabio majku i ćerku i stavio im nož pod grlo nakon što je uhvaćen u krađi donjeg veša u prodavnici u Majami Biču.

Na snimku se vidi kriminalac iz Nju Hempšira kako hvata jednu od svojih žrtava za vrat i gura je iza pulta. Odmah pored stoji ćerka žene i sklopljenih ruku ga moli da ih ne povredi. Jedan od svedoka rekao je za lokalne medije da je Jang više puta zapretio da će da ubije ženu.

Na snimku se vidi i da Jang odmahuje glavom dok policajac pokušava da ga urazumi da pusti ženu.

- Spusti to čoveče, molim te, spusti ga - rekao je policajac.

Jang je međutim u jednom trenutku pustio stariju ženu i zgrabio njenu ćerku.

Policajac je na kraju pucao na Janga kako bi spasio žrtve. Jang je u kritičnom stanju prebačen u obližnju bolnice, ali je preminuo nekoliko sati kasnije.

Kazneno-popravno odeljenje Nju Hempšira potvrdilo je u petak da je Jang 21. jula pobegao iz zatvora sa minimalnim obezbeđenjem koji se nalazi otprilike 30 kilometara južno od Konkorda. Jang je bio u zatvoru zbog optužbi za drogu odnosno falsifikovanja fizičkih dokaza i primanja ukradene imovine.

Njegov najraniji datum za uslovnu slobodu bio bi 31. jul 2023.

Nejasno je zašto je prešao put od 2.400 kilometara do Majami Biča i zašto je krao donji veš.

(Kurir.rs/NY Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track