VLADIMIR OTETU DEVOJKU 14 GODINA DRŽAO KAO ROBA: Iz svog kaveza slušala kako monstrum UBIJA I KOMADA drugu žrtvu (FOTO)
Foto: Shutterstock

užas

VLADIMIR OTETU DEVOJKU 14 GODINA DRŽAO KAO ROBA: Iz svog kaveza slušala kako monstrum UBIJA I KOMADA drugu žrtvu (FOTO)

Planeta -

Vladimir Českidov (51) iz Čeljabinske oblasti u Rusiji osumnjičen je da je 14 godina držao u ropstvu devojku koju je oteo.

Osumnjičeni je navodno 2009. godine Ekatarinu (33) oteo na železničkoj stanici. Devojka je živela u zatočeništvu u selu Smolino i uspela je da pobegne samo spletom okolnosti.

Devojka je 14 godina bila zaključana u sobici sa rešetkama i neprestano je bila zlostavljana. Portal 74.ru navodi da je niko nije tražio pošto je bila iz nefunkcionalne porodice i nije bilo nikoga ko brine o njoj.

Navodno je dobijala tolike batine da je zaboravila sve kontakt podatke svojih rođaka i nije mogla da pozove sestru. Vladimir bi svoju žrtvu vezivao za gredu i lepio joj traku preko usta svaki put kad bi odlazio od kuće. Ekatarina je puštana iz sobe samo da bi radila po kući.

Vladimiru je međutim iznenada pozlilo 30. jula usled pijanstva nakon čega je njegova majka, koja je živela u istoj kući, pozvala hitnu pomoć koja ga je odvezla u bolnicu. Otmičar nije stigao da zaključa vrata sobe u kojoj je držao otetu Ekaterinu koja je potom uspela da pobegne.

Za sada nije poznato zašto njegova majka nije pomagala Ekatarini 14 godina.

Mediji u Rusiji navode da je Ekaterina ispričala istražiteljima i o ubistvu žene koje je muškarac počinio između 2010. i 2011. godine. Navela je da su se Vladimir i ta devojka sukobili i da je čula da je dozivala pomoć, a tokom toga ju je ubio i raskomadao.

Tokom pretresa, kako navodi MSK1, pronađeni su ljudski ostaci u dvorištu i otvoren je još jedan slučaj protiv Vladimira.

Кomšije nisu mogle da pretpostave šta se dešava jer je kuća bila ograđena dok je Vladimir retko izlazio. Mnogi su naveli da su mislili da je kuća napuštena jer se iz nje retko videlo svetlo.

Ekatarina je rekla da nije tražila pomoć i da se dugo plašila bekstva jer joj je Vladimir pratio nožem i da se plašila da ne završi kao druga žrtva.

(Kurir.rs/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja