UŽASAN SNIMAK UBISTVA NA FRONTU: Ruski vojnik beži preko polja, a onda sledi eksplozija! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: printsk tvitter

UŽASAN SNIMAK UBISTVA NA FRONTU: Ruski vojnik beži preko polja, a onda sledi eksplozija! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Snimak trenutka kada je ruski vojnik navodno gađan i pogođen ukrajinskom protivtenkovskom raketom postao je viralan na internetu.

Snimak u trajanju 21 sekundi, koji je prvi objavio na mreži korisnik Tvitera Aleks Bond, prikazuje projektil koji se kreće ka vojniku koji trči preko polja posle čega eksplodira.

Bond, koji sebe opisuje kao "ukrajinskog volontera" na svom Tviter profilu, rekao je da pokazuje "visoku profesionalnost operatera".

U odgovoru na pitanje o ceni projektila, Bond je odgovorio: "Slažem se da nije isplativo, ali momci su rekli da je sve vredelo. Ne mogu da ulazim u detalje".

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs/B92

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track