TUKAO STARICU PO GLAVI, NA MESTU GDE JE OPERISANA! Strašan napad na Halkidikiju, menadžer bara pretukao stariji bračni par!
Foto: Profimedia

TUKAO STARICU PO GLAVI, NA MESTU GDE JE OPERISANA! Strašan napad na Halkidikiju, menadžer bara pretukao stariji bračni par!

Planeta -

Stariji bračni par pretučen je na grčkom poluostrvu Halkidiki,a prema informacija grčkih medija napadač je menadžer jednog bara.

Incident se dogodio na plaži Kastamoniti u Nikitiju tokom protesta „Pokret peškira“ koji se odigrao širom Grčke. Naime, posetioci plaža se žale jer lokali sve više zauzimaju prostor na plažama.

„Subota ujutro, 10:00. Pošto sam imala operaciju mozga, idemo rano na plažu. Bili smo dva metra udaljeni od njihovih ležaljki na javnom mestu. Došao je i počeo da psuje“, požalila se žena, prenosi Prototema.

Međutim, menadžer se nije zaustavio samo na psovkama, već je udario 70-godišnjakinju.

„Gospodine, zašto smo nezahvalni? Šta ste nam ponudili da mi budemo nezahvalni? Udario me je pesnicom u mesto gde sam operisana. Pala sam na pesak, muž je ustao i rekao: ‘Šta radiš? Žena mi je operisana'“, navela je žena.

Menadžer je zatim, kako ona navodi, prešao na njenog supruga. Bacio ga je na pesak i pocepao mu košulju.

„Zvala sam u pomoć, ali niko nije došao. Devojka koju ne poznajem, pozvala je policiju i Hitnu pomoć“, navela je napadnuta žena.

Kako se navodi, muškarac (74) je prevezen u bolnicu gde mu je zbog zadobijenih povreda operisano koleno, prenosi grčki portal Prototema.

(Kurir.rs / Nova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track