UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ NOĆNOG KLUBA: Izbacivač podmuklo prilazi mladiću sa leđa, a onda ga ščepa za vrat DRAMA U POZNATOM BARU
Foto: Printscreen/Društvene mreže

strahota

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ NOĆNOG KLUBA: Izbacivač podmuklo prilazi mladiću sa leđa, a onda ga ščepa za vrat DRAMA U POZNATOM BARU

Planeta -

Kamera je zabeležila trenutak kad je izbacivač jednog noćnog kluba u poznatom španskom letovalištu onesvestio mušteriju pravim borilačkim zahvatom!

Na snimku se vidi kako izbacivač prilazi mladiću sa leđa i iznenada ga steže desnom rukom oko vrata. Mladić je izgubio svest za nekoliko sekundi. Napadač je zatim pokazao totalno nepoštovanje prema čoveku koga je onesvestio tako što ga je bacio na trotoar i otišao.

Mučna scena dogodila se u ranim jutarnjim satima prošlog petka u noćnom klubu u Almunekaru južno od južnog španskog grada Granade.

Lokalni mediji prenose nezvanične informacije da je muškarac sa snimka navodno bio "problematični kupac" koji je prethodno bacao kamenje na neimenovani noćni lokal.

Takođe navode da se posle nekoliko trenutaka podigao i otišao.

Policija je identifikovala sve umešane u incident i poslala potpun izveštaj lokalnom sudu kako bi istražni sudija mogao da preduzme dalje korake. Mladić koji je ostao bez svesti nije podneo zvaničnu prijavu. Njegova nacionalnost nije objavljena.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track