NOVI UŽASAVAJUĆI SNIMAK SA FRONTA: Vojnici beže iz pogođenog vozila, ne mogu da otvore vrata, jedan ostao bez nogu (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen/Twitter

jezivo

NOVI UŽASAVAJUĆI SNIMAK SA FRONTA: Vojnici beže iz pogođenog vozila, ne mogu da otvore vrata, jedan ostao bez nogu (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Kamera na telu vojnika zabeležila je uznemirujuću scenu na frontu u Ukrajini!

Na snimku se vidi posada pogođenog oklopnog vozila koja očajnički pokušava da otvori vrata i pobegne na sigurno. Dvojica vojnika na kraju uspevaju da izađu i da izvuku teško ranjenog saborca koji je ostao bez oba stopala.

Za sada nije poznato da li je oklopno vozilo pogođeno tokom napada protivničkih snaga ili je naletelo na nagaznu minu što je možda i verovatnije s obzirom na povrede vojnika.

U objavi na društvenim mrežama se navodi da su u pitanju pripadnici Oružanih snaga Ukrajine koji pokušavaju da izađu iz američkog Bredlija, oklopnog vozila koje je donirano Kijevu, međutim, to nije moguće potvrditi sa sigurnošću.

Za sada nije poznato ni gde i kada je nastao snimak.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track