MOĆNI T-90M UPAO U AMBIS TOKOM BORBE: Izviđački dron zabeležio dramu kod Bahmuta POSADA ISTRČALA SEKUND PRE EKSPLOZIJE (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

neverica

MOĆNI T-90M UPAO U AMBIS TOKOM BORBE: Izviđački dron zabeležio dramu kod Bahmuta POSADA ISTRČALA SEKUND PRE EKSPLOZIJE (VIDEO)

Planeta -

Ruski tenk T-90M sleteo se sa litice nakon što je navodno pokušao da pobegne od ukrajinskog napada.

Izviđački dron pripadnika Oružanih snaga Ukrajine zabeležio je snimak na kome se vidi jedan od najmodernijih ruskih tenkova kako se povlači preko polja sve do jedne litice u koju na kraju i upada. Za sada je nejasno da li posada nije na vreme primetila liticu ili je posredi možda neki kvar na komandama.

Na snimku se vidi i kako vojnici beže iz prevrnutog tenka koji je ukrajinska 80. vazdušno-jurišna brigada ubrzo uništila pomoću drona kamikaze.

Snimak je nadovno nastao kod Kleščejevke nadomak Bahmuta.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track