JOŠ JEDNA DEVOJKA GRUPNO SILOVANA U POZNATOM LETOVALIŠTU: Namamili tinejdžerku u hotel, uključili kameru, a onda POČEO UŽAS

jezivo

JOŠ JEDNA DEVOJKA GRUPNO SILOVANA U POZNATOM LETOVALIŠTU: Namamili tinejdžerku u hotel, uključili kameru, a onda POČEO UŽAS

Planeta -

Grupa mladih turista uhapšena je zbog sumnje da je grupno silovala britansku tinejdžerku na Majorci.

Petorica turista iz Francuske i jedan iz Švajcarske navodno su telefonima snimali napad koji se dogodio u utorak u jednom hotelu u Magalufu. Devojku su prema navodima lokalnih medija upoznali na jednoj zabavi, a nakon toga su je doveli u hotel i navodno grupno silovali u sobi.

Devojka tvrdi da su je turisti silovali u jednoj od njihovih soba. Mediji navode da je nekako uspela da pobegne na ulicu, a jedan čuvar ju je video kako plače i pozvao policiju. Osumnjičeni su uhapšeni i određen im je pritvor.

Detektivi su pregledali prostoriju u kojoj se navodno dogodio napad i uzeli CCTV snimke ulaza u hotel u okviru istrage koja je u toku.

Lekar je pregledao žrtvu i rekao je da je pronašao povrede na njenim rukama.

Grupa turista, podsetimo, pre mesec dana je navodno grupno silovala jednu devojku (20) nakon što je namamljena u hotelsku sobu na Majorci. Devojka je na plaži Palma upoznala nemačkog mladića (20).

Lokalni mediji navode da su se nakon nekoliko pića poljubili i da je posle otišla u njegovu hotelsku sobu. Devojka je mislila da će biti sami, međutim, tamo je bilo još pet mladih Nemaca koji su uveliko bili pijani.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Foto:Ilustracija)

Bonus video:

04:17

ŽESTOKA RASPRAVA U STUDIJU UŽIVO: DROGA ZA SILOVANJE koja je sipana devojkama u piće je ŠUPLJA priča?! EVO ŠTA SE NE SLAŽE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track