ŠOKANTNO OTKRIĆE NA LOKACIJI PADA PRIGOŽINOVOG AVIONA: Izbrisano mesto nesreće, izravnano bagerima i buldožerima! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter

ŠOKANTNO OTKRIĆE NA LOKACIJI PADA PRIGOŽINOVOG AVIONA: Izbrisano mesto nesreće, izravnano bagerima i buldožerima! (FOTO)

Planeta -

Danas je održana sahrana šefa Vagner grupe, Jevgenija Prigožina, na groblju u Sankt Peterburgu.

Na poslednjem ispraćaju prisustvovalo je nekoliko stotina ljudi, iako predsednik Rusije, Vladimir Putin, nije bio među njima.

Kako je prethodno obelodanjeno iz Kremlja, Putinova prisutnost nije bila planirana.

Jevgenij Prigožin
foto: Gray_Zone / UPI / Profimedia, Razgruzka_Vagnera / UPI / Profimedia

Dok se širom sveta i dalje spekuliše o razlozima pada aviona u kojem je bio Jevgenij Prigožin, iščekuje se da ruski istražni biro u nekom trenutku otkrije uzroke tog događaja. U međuvremenu, vest se pojavila da je mesto pada aviona izbrisano.

Jevgenij Prigožin
foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

CNN je izvestio da je to mesto izravnano bagerima.

- Mesto pada su u potpunosti buldožeri sravnili sa zemljom, kao da do pada aviona nije ni došlo - preneo je novinar Metju Čens, koji se trenutno nalazi u Rusiji.

Kako pokazuju snimci sa lica mesta, na jednom mestu na velikom čistom području gde su do pre nekoliko dana skupljali ostatke kobnog aviona, ostao je samo kamen sa položenim cvećem.

Avion je pao 23. avgusta, a kada je ekipa CNN-a došla na mesto događaja u ponedeljak ujutro, svi delovi letelice su već bili odstranjeni.

Na polju koje su izravnali bageri, stajao je samo mali improvizovani spomenik s cvećem i amblemom Vagner grupe.

Kurir.rs/Republika/CNN

Bonus video:

01:01

PRIGOŽIN UBIJEN OD STRANE FRANCUSKIH OPERATIVACA? Dimitrijević izneo šokantnu tvrdnju: Vagner skupljao ljude iz LEGIJE STRANACA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track