MUŠKARAC VILJUŠKAROM RASTERAO IZVRŠITELJE: Pao mu mrak na oči kad su došli, napravio krš i lom, molili ga da stane (VIDEO)
Foto: Printskrin / You Tube

hit

MUŠKARAC VILJUŠKAROM RASTERAO IZVRŠITELJE: Pao mu mrak na oči kad su došli, napravio krš i lom, molili ga da stane (VIDEO)

Planeta -

Muškarac iz Švedske upalio je viljuškar i napravio krš i lom nakon što su se policija i državni izvršitelji pojavili na njegovom imanju.

Incident se dogodio kad se Kronofogden, državna agencija zadužena za naplatu dugova, pojavila na posedu muškarca na istočnoj obali Švedske. Osim izvršitelja došla je i policija.

Nejasno je šta su konkretno hteli da zaplene, međutim, muškarac se odmah razbesneo i ušao u utovarivač i počeo da divlja.

Na snimku se vidi kako naleće radnom mašinom na automobile i kamion. U jednom momentu podiže zadnje točkove karavana nekoliko metara u vazduh i zatim ga pušta da padne na tlo. Muškarac onda počinje napad na kamion, koji najpre počinje da gura, a zatim hvata zalet i ponovo naleće svom snagom na teretnjak.

- Prestani dođavola - čuje se kako jedna žena viče.

Događaj se inače dogodio u proleće 2021. godine, međutim, snimak se tek pre nekoliko dana pojavio na društvenim mrežama nakon što su ga vlasti iskoristile kao dokaz.

Muškarac, koji ima pedesetak godina, optužen je za tešku štetu i sabotažu policijske akcije. Na sudu je negirao odgovornost za sabotažu i priznao krivicu za tešku štetu.

Mora da plati kaznu od milion švedskih kruna što je otprilike 85.000 evra.

(Kurir.rs/Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track