Gadafi imao pun  harem devojaka koje je  silovao

Potresne ispovesti

Gadafi imao pun harem devojaka koje je silovao

Planeta -
Francuska novinarka Anik Kožan objavila knjigu s brojnim svedočenjima mladih žena koje su bile otete i prinuđene da budu seksualne robinje nekadašnjeg libijskog lidera

PARIZ - Stravično.Moamer el Gadafi, bivši libijski lider, imao je harem pun otetih devojaka, koje je silovao dan i noć, tvrdi u svojoj knjizi pod nazivom „U Gadafijevom haremu“ reporterka francuskog lista Mond Anik Kožan. Ona je svoje delo napisala na osnovu direktnih svedočenja žena koje su bile primorane da u tome učestvuju, a koje su nekako preživele pogubljenja nakon smrti nekadašnjeg vladara.Knjiga Kožanove je skup ispovesti devojaka čiji je život postao noćna mora kada su zbog svoje lepote zapale za oko libijskom predsedniku. Nakon toga, one su morale da postanu njegove robinje, koje je koristio kad je za to imao potrebu. Gadafi je harem napravio u podrumu svoje rezidencije, a sačinjavao ga je čitav niz malenih soba i apartmana u kojima su živele nesrećne devojke. One su bile pozivane u bilo koje doba dana i noći i morale su da pružaju seksualne usluge svom gospodaru.- Gadafi ih je udarao, silovao, iživljavao se nad njima i mučio ih, a za njega je upravo taj način poniženja bio svojevrsno oružje kojim je hteo da stalno dokazuje svoju dominaciju - istakla je francuska novinarka.Bivši libijski lider osim robinja imao je i nekoliko desetina ljubavnica, koje su dolazile iz redova čak i veoma uglednih porodica. Gadafi njih nije seksualno zlostavljao. Obasipao ih je luksuzom i draguljima.

Napustile ih porodiceJedna od devojaka koje su preživljavale pakao u Gadafijevom haremu bila je Soraja, koja je to ime dobila kad je prvi put stupila u predsednikovu rezidenciju. Ona je oteta od svoje porodice, koja ne želi više da je vidi jer se stide što je ona bila seksualna robinja. Njena braća su čak htela da je ubiju. Neke robinje je nakon Gadafijeve smrti nova libijska vlast proglasila saradnicama diktatora, pa su zbog toga ubijene, iako ni na koji način nisu dobrovoljno pristale na sve što im je Gadafi pružio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track