STJUARDESA PRONAĐENA MRTVA NA AERODROMU: Ubica joj gurnuo krpu u usta, uzalud je tražili 48 sati, telo slučajno otkrila čistačica
Foto: Profimedia

istraga

STJUARDESA PRONAĐENA MRTVA NA AERODROMU: Ubica joj gurnuo krpu u usta, uzalud je tražili 48 sati, telo slučajno otkrila čistačica

Planeta -

Stjuardesa Amerikan Erlajnsa pronađena je mrtva u hotelu na aerodromu sa krpom gurnutom u usta.

Neimenovana stjuardesa (66) pronađena je u ponedeljak uveče u sobi u hotelu "Meriot" na međunarodnom aerodromu u Filadelfiji. Telo je otkriveno dva dana nakon što je trebalo da se odjavi iz hotela na aerodromu.

Policaja je obaveštena nakon što je jedna čistačica prijavila da se u sobi nalazi žena koja ne daje znake života.

Glavni inspektor filadelfijske policije Skot Smol rekao je da je nakon detaljnijeg pregleda tela utvrđeno da je imala "krpu u ustima". Policija Filadelfije još istražuje smrt.

Smol je rekao da nema znakova nasilnog ulaska u sobu i da se veruje da je stjuardesa pretrpela "iznenadnu smrt". Takođe je primetio da je stjuardesa koristila "nekoliko lekova" u vreme smrti.

Lokalni mediji navode da je u sobi pronađeno nekoliko neotvorenih boca lekova na recept. Nije pronađeno oružje dok za sada nema ni hapšenja u okviru istrage koju navodno vodi odeljenje za ubistva.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track