"ZAPAD BI SLAVIO NJEGOVU SMRT KAO SMRT DARIJE DUGINE!" Analitičar o navodnoj pripremi atentata na Putina: VIDIMO NAJTVRĐI FAŠIZAM!
Foto: Printscreen/Kurir TV, AP Grigory Sysoyev

USIJANJE

"ZAPAD BI SLAVIO NJEGOVU SMRT KAO SMRT DARIJE DUGINE!" Analitičar o navodnoj pripremi atentata na Putina: VIDIMO NAJTVRĐI FAŠIZAM!

Planeta -

O navodima da se sprema atentat na predsednika Ruske Federcije Vladimira Putina govorili su u emisiji Usjijanje Slobodan Dimitrijević, predsednik Srpsko-ruskog bratstva, Vladimir Kljajić, politikolog i Dragan Vujičić, novinar.

Dimitrijević je konstatovao da bi na zapadu smrt Vladimira Putina bila slavljena kao i smrt Darije Dugine.

01:55

ZAPAD BI SLAVIO NJEGOVU SMRT KAO SMRT DARIJE DUGINE! Analitičar o navodnoj pripremi atentata na Putina: VIDIMO NAJTVRĐI FAŠIZAM!

- Činjenica je da Vladimir Vladimirovič Putin ne može da putuje, osim u Kinu i preko vazdušnog prostora koji je bezbedan. Njegova smrt bi bila slavljena na zapadu kao što je smrt nesrećne Duginove ćerke - rekao je Dimitrijević i dodao:

- Zapad je krenuo u taj manihejski rat. Fašizam je nešto što postoji i što se hrani na ovom kontinentu. Nešto što postoji od mekog Musolinijevog fašizma pa do ovog najtvrđeg nacizma koji vidimo u kanadskom parlamentu, ili što ga vidimo recimo u Ukrajini sa Andrejem Bileckim ili sa Vladimirom Zelenskim koji dolazi u njegov štab i slikaju se na telegram kanalu. Najgora vrsta nacizma se gaji!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:34

GOREĆETE KAO SVEĆE, AKO BUDETE KOLEBLJIVI! Obradović tvrdi da je Vladimir Putin pogibijom Prigožina POSLAO PORUKU IZDAJNICIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track