"TE PORODICE NEMA. SVI SU MRTVI" Poginuli roditelji i dve ćerke: Otišli u potragu za boljim životom, očeva slika iz 2021. ledi krv
Foto: Facebook

"TE PORODICE NEMA. SVI SU MRTVI" Poginuli roditelji i dve ćerke: Otišli u potragu za boljim životom, očeva slika iz 2021. ledi krv

Planeta -

Porodica iz Rumunije, otac, majka i dve ćerke stradali su u stravičnoj nesreći u Veneciji, kada se autobus survao sa nadvožnjaka.

U nesreći koja je užasnula svet stradali su Mirča Ogrezanu (45), njegova supruga Mihaela (42), i njihove dve ćerke Marija (8) i Georgiana (13) godina.

Porodica je, kako prenose italijanski mediji, porodica odlučila da napusti Rumuniju i ode u Nemačku u potrazi za boljim životom. Mirča je bio radnik, njegova supruga, koja je ranije otvorila prodavnicu tonera, bila je prodavac.

Na kobno putovanje stigli su autobusom u kamp u Margeri na odmor u Veneciji. Trebalo je da to budu dani opuštanja posle radnog leta, ali su svo četvoro poginuli na mestu nesreće.

Mestre, Venecija
foto: Matteo Chinellato/IPA / Sipa Press / Profimedia

Italijanski mediji navode da je Mirče na Fejsbuku pre nekoliko godina objavio sliku koja sada izaziva jezu. Reč je o fotomontaži na kojoj je u centru cela porodica u oblacima, a samim tim i na nebu. Osim njih četvoro, na slici je i njegova sestra koja preminula od raka.

- Nikada te nećemo zaboraviti - stoji ispod slike na rumunskom. Te porodice koja se „oslikala” na nebu na društvenoj mreži danas više nema. Svi su mrtvi - piše La Republica.

Venecija, nesreća
foto: Facebook

Nesreća se, dogodila u gradu Mestreu, 9 kilometara od središta Venecije, kada je autobus s turistima udario u zaštitnu ogradu na nadvožnjaku, zatim se prevrnuo i pao na krov s nešto više od 10 metara.

21 osoba je poginula, a 15 ih je povređeno u nesreći. Među preminulim žrtvama je i novorođenče.

Poginulo je 9 Ukrajinaca, 4 Rumuna, 3 Nemca, Italijan (vozač), Hrvatica, dva Portugalca i osoba iz Južne Afrike.

Kurir/La Republica

Bonus video:

01:53

BAKA I DEKA POGINULI NA LICU MESTA, A MLAĐA UNUKA (9) PREMINULA U BOLNICI! Njena starija sestra prebačena u urgentni centar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track