MAJKA OSTAVILA BEBU DA SPAVA, A UJUTRU U KREVECU ZATEKLA PRIZOR IZ NAJGORE NOĆNE MORE "Naši životi više nikad neće biti isti..."
Foto: Printscreen/Facebook

MAJKA OSTAVILA BEBU DA SPAVA, A UJUTRU U KREVECU ZATEKLA PRIZOR IZ NAJGORE NOĆNE MORE "Naši životi više nikad neće biti isti..."

Planeta -

Beba stara samo osam nedelja zaspala je i nikada se nije probudila.

Malu Lusi Luiz pronašla je njena majka Ališa Beti (21) plavu i bez znakova života u njihovoj kući u Vulverhemptonu u ranim satima 17. septembra.

Njen dečko Adam Daton (21) pokušao je da je reanimira dok je čekao da stigne hitna pomoć, ali je devojčica proglašena mrtvom oko 9 sati ujutru u nedelju, 17. septembra. Porodica još uvek čeka rezultate obdukcije kako bi se videlo šta je tačno uzrokovalo njenu smrt.

- Dala sam Lusi poslednju flašu u 3.30 ujutro i sve je bilo u redu, promenila sam joj pelenu i vratila je u krevet. Probudila sam se u 8 ujutro, to je uobičajeno vreme kada ustaje da bi jela. Došla sam do njenog krevetića i videla da je poplavela i da ne diše. Moj dečko je brzo uradio oživljavanje, zvali smo Hitnu pomoć. Došli su, policija i svi, ali joj nije bilo spasa... Još uvek ne znamo uzrok smrti, prošlo je skoro tri nedelje - navela je skrhana majka.

Lusina baka pokrenula je GoFundMe stranicu kako bi pomogla u plaćanju troškova sahrane.

- Moja unuka Lusi Luiz zaspala i nije se probudila. Njeni mama, tata i brat Oli, su skrhani. Naši životi nikada neće biti isti bez naše princeze, naša srca su razbijena - napisala je ona.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track