EGIPATSKI POLICAJAC UBIO IZRAELSKE TURISTE! Trebalo da ih štiti, a zapucao na njih, najmanje troje mrtvih, DETALJI NAPADA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@rooted91954, Printscreen/Twitter/@RaviWinday

UŽAS

EGIPATSKI POLICAJAC UBIO IZRAELSKE TURISTE! Trebalo da ih štiti, a zapucao na njih, najmanje troje mrtvih, DETALJI NAPADA (VIDEO)

Planeta -

Američki ABC njuz preneo je navode Ministarstva unutrašnjih poslova Egipta da je policajac iz te zemlje otvorio vatru na izraelske turiste u mediteranskom gradu Aleksandriji, ubivši dvoje Izraelaca i jednog egipatskog državljanina.

Navodi se da je televizijski kanal Ekstra njuz, koji je blizak s egipatskim obaveštajnim agencijama, objavio izjavu neidentifikovanog bezbednosnog zvaničnika da je još jedna osoba ranjena u tom napadu.

Napadač je uhapšen, a snage bezbednosti su blokirale područje napada.

Aleksandrija, Egipat
foto: Printscreen/Twitter/@rooted91954

Na društvenim mrežama pojavio se snimak vozila Hitne pomoći koja su došla po žrtve, dok posmatrači stoje iza policijske barijere.

Na drugom snimku vide se ranjeni Izraelci i jedna ubijena osoba.

Prethodno je izraelski sajt Vajnet njuz objavio da je najmanje dvoje izraelskih turista ubijeno u Egiptu kada je lokalni policajac otvorio vatru na njih.

Navedeno je da je grupa bila u turističkom autobusu kada je egipatski policajac koji im je dodeljen da ih štiti počeo da puca na Izraelce.

Izraelska turistkinja koja je bila u toj grupi ljudi pozvala je svoju porodicu kući da bi javil ada su napadnuti i da ima mrtvih.

(Kurir.rs/ABC News/Ynetnews.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track