NOVI UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ IZRAELA: Militanti odvode majku i dvoje male dece, nemoćna žena jeca, ali sinove ne ISPUŠTA IZ RUKU
Foto: Printscreen/Twitter

tuga

NOVI UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ IZRAELA: Militanti odvode majku i dvoje male dece, nemoćna žena jeca, ali sinove ne ISPUŠTA IZ RUKU

Planeta -

Snimak na kome se navodno vidi kidnapovanje jedne izraelske porodice uznemirio je korisnike društvenih mreža.

Na kratkom snimku vide se naoružani muškarci, koji su prema nepotvrđenim informacijama pripadnici Hamasa, kako upadaju u jednu kuću i odvode majku i dvoje male dece u nepoznatom pravcu.

Majka, vidno uznemirena, drži dvoje male dece u naručja, a naoružani muškarci ih izvode iz kuće i dovode do kamiona.

Za sada nije poznato gde je nastao snimak i kakva je sudbina majke i dece.

Snimci jezivog nasilja preplavili su društvene mreže.

Novinarka Indija Naftali objavila je na svom nalogu na društvenoj mreži X strašan snimak na kome se navodno vidi još jedna izraelska porodica koju su pripadnici Hamasa uzeli za taoce.

Na drugom kratkom snimku vidi se dvadesetak devojaka iz Izraela koje militanti Hamasa drže kao taoce. Devojke su vidno uplašene, pribijene jedna uz drugu, a nedaleko od njih neprestano odjekuju rafali i eksplozije.

Korisnike je užasnuo i snimak na kome se vidi devojka čije su polunago telo militanti vozili kroz jedno naseljeno mesto dok su ga okupljeni redom skrnavili. Devojka sa snimka identifikovana je kao državljanka Nemačke Šani Luk i pretpostavlja se da je oteta na festivalu elektronske muzike u pustinji Negev nadomak Pojasa Gaze.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:36

Hamas objavio nove snimke akcije upada u izraelsku bazu Beeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja