UŽASAVAJUĆE! VOJNICIMA ODSECALI GLAVE I PRSTE: Jeziva scena zabeležena nakon napada na vojni objekat na jugu Izraela (FOTO)
Foto: AP Hassan Eslaiah

horor

UŽASAVAJUĆE! VOJNICIMA ODSECALI GLAVE I PRSTE: Jeziva scena zabeležena nakon napada na vojni objekat na jugu Izraela (FOTO)

Planeta -

Jeziva scena zabeležena je nakon sukoba izraelskih snaga i pripadnika Hamasa na jugu Izraela!

Na uznemirujućim fotografijama vide se tela dvojica obezglavljenih vojnika pored kojih stoje militanti. Na telima vojnika se vide rane pa se pretpostavlja da im je glava odsečena nakon smrti. Jednom su čak odsečeni i prsti.

Za sada nije poznato gde je tačno nastao jezivi snimak, a pretpostavlja se da je u pitanju napad na vojni objekat u blizini Pojasa Gaze.

1 / 3 Foto: Printscreen/Telegram

Broj mrtvih nakon napada Hamasa na ciljeve u Izraelu raste iz časa u čas.

Izrael navodi da je od početka napada u subotu poginulo najmanje 700 ljudi, a ranjeno više od 2.200. Palestinski zvaničnici sa druge strane navode da je poginulo više od 400 Palestinaca, a ranjeno više od 2.300 njih.

Snimci jezivog nasilja preplavili su društvene mreže.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak iz Gaze na kome se vidi kako gori širom grada dok neprestano odjekuju eksplozije. Prema nepotvrđenim informacijama mnoge vatre pali i sami Palestinci kako bi ometali napad Izraelaca. Vazdušni napadi navodno izazivaju eksplozije koje se čak mogu čuti čak u Egiptu.

(Kurir.rs/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track