MONSTRUMI UBACILI BOMBU U BUNKER PUN MLADIH IZRAELACA: Uznemirujući snimak, jedan mladić pokušava da pobegne, ali NEMAJU MILOSTI
Foto: Printscreen/Twitter

užas nad užasima

MONSTRUMI UBACILI BOMBU U BUNKER PUN MLADIH IZRAELACA: Uznemirujući snimak, jedan mladić pokušava da pobegne, ali NEMAJU MILOSTI

Planeta -

Kamera je zabeležila užasavajući momenat kad je grupa militanata Hamasa ubacila bombu u sklonište gde se prethodno sakrilo nekoliko mladih posetilaca muzičkog festivala.

Jeziva scena zabeležena je malo pre 8 sati u subotu nakon napada na festival elektronske muzike koji je održan u blizini kibuca Remi nadomak Pojasa Gaze.

Nekoliko posetilaca, koji su uspeli da izbegnu smrt na festivalu, sakrilo se u betonskom skloništu na auto- putu u blizini kibuca, međutim, militanti su ih brzo otkrili.

Na snimku je zabeležen uznemirujući trenutak kad su ubacili granatu u bunker. Vidi se i kako jedan mladić istrčava da pronađe spas, međutim, odmah je upucan.

Izraelska spasilačka služba ZAKA navodi da je na lokaciji gde je održan festival pronađeno više od 260 tela. Veruje se da je nekoliko desetina posetilaca uzeto za taoce i njihova sudbina za sada nije poznata.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:45

BRUTALNI HAMAS TERORIŠE I SEČE GLAVE PO IZRAELU! Miletić otkrio: Kriju se po kibucima i ubijaju decu OVO JOŠ NIKO NIJE VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track