TERORISTI SE MASKIRALI U POLICIJU, GOVORILI LJUDIMA DA BEŽE U POLJA, A TAMO...Turistički vodič o HORORU na festivalu smrti (VIDEO)
Foto: EPA-EFE/MOHAMMED SABER, Kurir Televizija

festival smrti U IZRAeLU

TERORISTI SE MASKIRALI U POLICIJU, GOVORILI LJUDIMA DA BEŽE U POLJA, A TAMO...Turistički vodič o HORORU na festivalu smrti (VIDEO)

Planeta -

Profesionalni turistički vodič u izraelskom Ministarstvu turizma govorio je za Kurir TV o jezivim detaljima masakra koji se dogodio na muzičkom festivalu u Izraelu kada je u iznenadnom napadu terorista stradalo preko 250 ljudi.

- To je bio potpuni horor, haos totalni. Prvo su savladali mali prsten policije, a onda su okružili više od hiljadu ljudi, pogasili svetla i počeli da pucaju. Dodatni problem je bio to što su se neki teroristi maskirali se u Izraelsku policiju. Vi onda ne znate da li razgovarate sa policajcem ili teroristom. Dešavalo se da upućuju ljude koji su bežali u nekim potpuno nelogičnim pravcima. Govorili su im da beže u polja, a tamo su ih čekali teroristi i pucali u njih - rekao je Ratković.

01:41

TERORISTI SE MASKIRALI U POLICIJU, GOVORILI LJUDIMA DA BEŽE U POLJA, A TAMO...Turistički vodič o HORORU na festivalu smrt

Kaže da su ljudi najviše opterećeni neizvesnošću dužine trajanja sukoba i raspleta situacije:

- Nije strah prava reč, iako ga ima, ali više je utisak nelagode zato što niko ne zna koliko će ovo trajati i kada će i kako završiti.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:46

IZRAEL 11 GODINA NAPADA SIRIJU, A METAK NIJE ISPALIO NA ISIL! Damjanović tvrdi: Vrše kontinuirani politiku državnog terora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track