PILOT PROGOVORIO, PUTNICI U ŠOKU Haos na letu: "Nekome je bilo zabavno da radi to u toaletu, sada ćemo vas sve izbaciti napolje"
Foto: Printscreen Twitter

PILOT PROGOVORIO, PUTNICI U ŠOKU Haos na letu: "Nekome je bilo zabavno da radi to u toaletu, sada ćemo vas sve izbaciti napolje"

Planeta -

Besni putnici "Izidžeta" bili su prisiljeni da provedui još jednu noć na Tenerifima nakon što je njihov let za London odložen jer je neko vršio nuždu na podu toaleta.

Videozapis podeljen na X-u (Tviteru) prikazuje pilota koji objavljuje da je let otkazan.

Isečak počinje tako što pilot govori da je neko mislio da je "bilo prilično zabavno vršiti nuždu na podu u prednjem WC-u, pa sada ostajemo ovde da noćimo".

- Sada ćemo vas sve izbaciti napolje... I organizovati hotele, a zatim ćemo se vratiti sutra ujutro - kaže pilot dok putnici glasno negoduju.

Let EZ8054 trebalo je da poleti u nedelju 15. oktobra u 20.05 sati, a u Ujedinjenom Kraljevstvu trebalo je da bude u 12.20 sati, ali poletanje je otkazano nekoliko puta i pre nego što se dogodio incident u WC-u.

Putnici su prvotno premešteni iz jednog aviona u drugi pre nego što su im ponuđeni vaučeri od 500 funti ako dobrovoljno odustanu od leta jer je drugi avion bio premalen da primi sve putnike, piše Dejli mejl.

Jedan putnik, koji je želeo da ostane anoniman, rekao je da je "Izidžet" iz aviona morao da izbaci desetero ljudi, što je izazvalo veliku prepirku, zbog čega je sve trajalo dva sata".

- Kada su makli tih desetero ljudi, avion je bio težak jer smo bili u punom kapacitetu. Onda su nasumično stavljali naš prtljag na tuđe letove za Getvik, što je opet trajalo satima - pričao je.

Nakon tog užasa, kompanije navodno nije mogla da obezbedi hotelske sobe za sve putnike, što je objavljeno i na njihovoj veb stranici.

- Zbog veoma velike potražnje, nažalost, ne možemo pronaći hotelske sobe u tom području. Ako vam je potrebna hotelska soba i sami je možete pronaći, nadokandićemo vam troškove za sobe po razumnoj ceni, obroke i putne troškove do i od vašeg hotela. U ovom slučaju, molimo vas da uzmete hotele s tri zvezdice - napisali su.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track